Blog

Er zijn genoeg redenen de bedenken om over te stappen naar Google Apps. Hieronder vindt u een opsomming van de in onze ogen belangrijkste punten:

Alle gewenste functionaliteiten onder één dak
Google apps bevat een scale aan functionaliteiten welke allemaal naadloos met elkaar geïntegreerd zijn. Of het nu gaat om email, tekstverwerken, presentatie of videoconference, Google apps biedt het gewenst kan het allemaal.

Realtime samenwerken
Dit is absoluut het grootste voordeel van Google Apps. Je kunt met een team tegelijk en overzichtelijk aan hetzelfde document werken.
Het is inzichtelijk wie en waar ze op dat moment mee bezig zijn en kunt daar middels de chat tegelijkertijd over communiceren.

Altijd en overal verbonden
Google Apps is een op de cloud gebaseerd product waarmee u en uw team vanaf elk apparaat en op elke locatie verbinding kunnen maken en werk kunnen verzetten.

Veilige opslag
Google Apps bevat tientallen kritieke beveiligingsfuncties die speciaal zijn ontworpen om uw gegevens veilig, beschermd en in uw beheer te houden.

Lagere kosten
Geen eigen email infrastructuur meer nodig wat resulteert in een verlaging van de infrastructuur investeringskosten. Daarnaast verzorgt Google het technische beheer voor de afgenomen diensten. Met Google Apps kun je een besparing tot 60% bereiken ten opzichte van meer conventionele ICT oplossingen.

Gereed voor de toekomst
Voorheen moest u iedere x aantal jaren nieuwe software aanschaffen. Afhankelijk van het budget en de levensduur van het desbetreffende ICT pakket. Google apps wordt constant doorontwikkeld en verbeterd. Hierbij staan gebruiksgemak, betrouwbaarheid en veiligheid ten alle tijden centraal en beschikt u altijd over een innovatie product dat aansluit op uw wensen.

Volledig schaalbaar
Met Google Apps groeit uw e-mailcapaciteit automatisch mee met uw organisatie. De dienst is per maand opzegbaar en je kunt op ieder gewenst moment uitbreiden met extra accounts.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Een overstap naar Google Apps houdt in dat zowel de algehele uitgaven van uw bedrijf als de invloed op het milieu afnemen. Google Apps wordt mogelijk gemaakt door de energiezuinige datacenters van Google, waardoor de service minder energie- en CO2-intensief is dan interne servers.

Is dit artikel nuttig voor u?Geen nuttig artikelNuttig artikel (Nog niet beoordeeld)

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *