Partners

FlashPanel by BetterCloud

Flashpanel is een makkelijk te gebruiken, oneindig schaalbare, op de cloud-gebaseerde Google Apps management tool die wordt gebruikt door duizenden klanten van Google Apps. Het biedt aanvullende functionaliteiten voor het beheren van gebruikers, documenten en sites.

 

Spanning

Spanning is gemaakt met als doel om bedrijven te helpen hun informatie te beschermen en te beheren in de cloud. Spanning’s oplossing biedt krachtige, betrouwbare, enterprise-class bescherming van gegevens voor al uw Google Apps: Gmail, Drive, Sites, Agenda en Contacten. Spanning begrijpt dat uw gegevens de levensader zijn van uw bedrijf. Indien een data-ramp voordoet, vermindert dit niet alleen de productiviteit, het kan zelfs een fatale klap toebrengen aan uw bedrijf. Spanning’s missie is om zoiets nooit te laten gebeuren.

Salesforce

Salesforce.com is een top speler op het gebied van CRM oplossingen voor de zakelijke markt. Met hun sociale en mobiele cloudtechnologieën, waaronder de veelgebruikte verkoop-, service- en marketingapplicaties-, kunnen bedrijven op een nieuwe manier contact maken met klanten, partners en werknemers. En dankzij de cloud kan dat tegen lage kosten, met een laag risico en met snelle resultaten. Meer dan 100.000 succesvolle klanten zijn het beste bewijs.

Google

Google biedt cloud-business oplossingen voor de grote en kleine bedrijven, overheid, non-profit organisaties en onderwijsinstellingen.ServiceNow

ServiceNow is een hoogwaardig ICT service management tool waarmee standaardisatie van ICT-processen eenvoudig is te realiseren. Goed service management staat of valt met de ondersteunende tooling. Door gebruik te maken van ServiceNow kunt u proactief service management toepassen, zijn investeringen minimaal en de kosten voorspelbaar.