Cloud Computing

Uitbesteden van techniek tegen flexibele kosten.Bij Cloud Computing wordt ICT als een service afgenomen. Een echte ‘plug and play’ oplossing. U betaalt alleen voor het afgesproken gebruik. InfoCentive host en beheert deze cloud oplossingen voor u. Gebruikers kunnen deze diensten onafhankelijk van de plaats of apparaat zoals een tablet of smartphone gebruiken. Organisaties hoeven de hardware en software niet meer fysiek aan te schaffen maar kunnen deze nu als dienst uit de cloud afnemen.

Voordelen Cloud Computing?

  • ICT-diensten zijn schaalbaar en flexibel.
  • Niet continu zelf investeren in de aanschaf van hardware en software.
  • Beheersbare kosten.
  • Overal, altijd en vanaf ieder apparaat veilige toegang via internet.

Als u besluit ‘in de cloud’ te gaan, dan is het van belang om de juiste afwegingen en keuzes te maken, een uitgebreide analyse van uw eigen ICT situatie te maken en van de kansen en bedreigingen. Hoe zit het met de veiligheid van alle data, de beschikbaarheid en de controle? Hoe gaat de integratie tussen de eigen services en de cloud services?

Als experts op het gebied van cloud computing helpen wij u graag om op vakkundige wijze uw toekomstige cloud omgeving te ontwerpen en te bouwen. Wij houden rekening met de wensen en eisen vanuit de ICT en uw business. Ons doel is een flexibele, schaalbare ICT-omgeving zonder zorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Cloud Computing voor uw onderneming?

 

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek met een specialist