Portfolio Masonry Boxed

AvgTech

Project 1: Migratie van e-mail naar Google Apps.
Aanleiding project: Oplopende kosten dwongen de organisatie om te kijken naar alternatieven.

Voordelen

  • Overal toegang tot Google Drive documenten, ongeacht device of locatie
  • Bestanden altijd up-to-date / Altijd werken in het laatste bestand met versiebeheer
  • Geen bijlagen mailen maar delen
  • Continu samenwerken

Van Breugel Projectmanagement & Advies

Van Breugel Projectmanagement & Adviezen is een betrouwbare partner voor een professionele begeleiding van (ver)bouwprojecten.

Opdracht: Technische migratie, implementatie en begeleiding van Zarafa Open Source Email & Collaboration Software en Microsoft Outlook naar Google Apps.

Zorggroep West-Brabant

De Zorggroep West-Brabant is een samenwerkingsverband van 82 huisartsen uit de regio Roosendaal, Bergen op Zoom en Tholen waar in totaal 200.000 patiënten bij zijn aangesloten. Van deze patiënten heeft een deel (een verhoogd risico op) een chronische ziekte. De Zorggroep biedt deze patiënten een collectief gedragen behandelplan. Zo krijgt de patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg dicht bij huis.

Opdracht: Vlottrekken project Google Apps. Implementatie van Google Apps Documenten, Spreadsheets en Google Sites (intranet/extranet).

Danlat

Danlat ontwikkelt en realiseert projecten met een hoge leefkwaliteit welke flexibel en duurzaam zijn in hun gebruik. En een natuurlijke spreiding voor jong en oud. Omdat zij elkaar iets te bieden hebben, en waarvoor zij niet van elkaar vervreemden, maar kunnen samenwerken aan de toekomst.

Opdracht: Technische migratie, implementatie en begeleiding van Zarafa Open Source Email & Collaboration Software en Microsoft Outlook naar Google Apps.

EMA Reizen

EMA Reizen is een reisburo met eigen touringcars. Ze organiseren dagtochten en meerdaagse reizen. Ook verhuren ze touringcars aan kleine en grote groepen.

Blaugen

ICT adviesbureau voor de kleine en middelgrote zakelijke markt. Expertise op het gebied van:
– Consultancy
– Project management
– Cloud migratie
– Business process management
– Interim management

Opdracht: Het betreft diverse opdrachten daar Blaugen de collegiale partner van InfoCentive betreft. Grote projecten worden veelal tezamen uitgevoerd.