Google Apps voor bedrijven

Wat zijn de voordelen van Google Apps for Work voor uw onderneming?
Voorop staan natuurlijk de kostenbesparing, het gemak en de standaard 30 GB aan opslagruimte. Google Apps for Work kost slechts € 40,- per gebruiker per jaar. Na configuratie heeft u er geen omkijken meer naar. De spambeveiliging, krachtige zoekfunctie en geïntegreerde agenda’s van Gmail helpen u meer gedaan te krijgen. Bewaar al uw werk op één beveiligde locatie met online bestandsopslag. U heeft op elk gewenst moment toegang tot uw werk via uw laptop, tablet of telefoon.

voordelen Google apps

Onzichtbare IT die gewoon werkt
Besteed minder tijd aan het beheren van uw IT-infrastructuur. Uw medewerkers hebben altijd toegang tot de nieuwste software, waaronder de nieuwste functies en beveiligingsupdates. U hoeft geen servers te kopen of te onderhouden en alles kan via één interface worden beheerd. En de kosten van een clouddienst zijn vaak lager dan alleen al de energiekosten van een eigen server.

Blijf overal verbonden
Met Google Apps wordt alles automatisch in de cloud opgeslagen en volledig via internet uitgevoerd. Dat betekent dat e-mails, documenten, agenda’s en sites op bijna alle mobiele apparaten of tablets kunnen worden geopend en bewerkt. Altijd en overal. Ook in het buitenland. Houd HD-videovergaderingen via Hangouts met maximaal 15 mensen op uw laptop, tablet of telefoon. U kunt uw scherm delen, presentaties geven en chatten terwijl u werkt.

Beveiliging en privacy
Google Apps bevat tientallen kritieke beveiligingsfuncties die speciaal zijn ontworpen om uw gegevens veilig, beschermd en in uw beheer te houden. Uw gegevens zijn van u en met de hulpprogramma’s van Google Apps kunt u ze beheren. Zo kunt u instellen met wie u ze wilt delen en hoe u ze wilt delen. Het netwerk van datacenters biedt uitzonderlijke beveiliging en garandeert betrouwbare toegang tot uw gegevens, 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365,25 dagen per jaar (inderdaad: geen onderbrekingen, ook niet in schrikkeljaren).

Bij het bouwen van de infrastructuur is rekening gehouden met uitval: er zijn meerdere verbindingen met internet via verschillende providers en alle datacenters kunnen onafhankelijk van het stroomnetwerk opereren.

Dankzij het beheer van mobiele apparaten kunnen zoekgeraakte telefoons worden gelokaliseerd en apparaten op afstand worden vergrendelen of leeg gemaakt. 

Authorised-Reseller

Authorised-Reseller

InfoCentive
InfoCentive is de Google Apps specialist voor de kleine en middelgrote zakelijke markt. Zo zijn wij o.a. officieel Google Apps partner en gecertificeerd Google Apps Educator. Naast de technische implementatie kunnen wij ook uw bedrijfsprocessen aansluiten op Google Apps, gestuurd op effectiviteit en efficiëntie alsmede op innovatie, flexibiliteit en integratie met beschikbare ondersteunende technologie. Wij verhuizen eventueel uw huidige e-mail, agenda’s en documenten op maat, zodat deze na de overstap direct beschikbaar zijn in de cloud.

Wilt u ook profiteren van Google Apps for Work? Of heeft u een andere ICT vraagstuk? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Benieuwd wat de voordelen van Google Apps voor u kunnen zijn?

Direct aan de slag Zoek contact met specialist