Office 365

Office, overal en altijd wanneer u het nodig hebt
Met Office in de cloud kunt met uw toepassingen voor onderweg vanaf elke locatie werken, met Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote en Publisher. Recente documenten zijn altijd meteen beschikbaar, zodat u snel aan de slag kunt. En met 1 TB onlineopslag met OneDrive voor Bedrijven, hebt u altijd de bestanden die u nodig hebt en kunt u ze gemakkelijk delen.

2

1

Werk afmaken, overal waar werk te vinden is
U moet uw Office-hulpprogramma’s vanaf elke locatie en op elk apparaat kunnen gebruiken. Office 365 maakt deze flexibiliteit mogelijk. Onlinetoegang tot uw e-mail, vergaderingen en andere services. Word-, PowerPoint-, Excel- en OneNote-bestanden online maken, bewerken en delen. Up-to-date blijven met de wijzigingen van anderen, zelfs als ze op hetzelfde moment worden gemaakt.

Eenvoudig in te stellen en te beheren
Laat Office 365 zorgen voor de ICT, zodat u uw tijd aan uw bedrijf kunt wijden. Snel Office installeren en gebruikers instellen met stapsgewijze instructies. Uw services eenvoudig beheren in het beheercentrum, dat u vanaf elke locatie kunt bereiken, en de status van uw services onderweg controleren met de Admin-app. En u hoeft zich om de ICT geen zorgen meer te maken. Een beschikbaarheid van 99,9% en een op herstel ingesteld ontwerp betekent dat u zonder onderbrekingen kunt doorwerken.

3

Benieuwd naar de mogelijkheden van Office 365 voor uw onderneming?

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek met een Office 365 specialist